Twitter Reklamları onayı hakkında

Bu sayfanın sağ alt köşesinden bir dil seçerek bu makalenin mevcut çevirilerini görüntüleyebilirsiniz. Çeviriler, kolaylık sağlamak üzere sunulur ve politikalarımızın içeriğini değiştirme amaçlı değildir. İngilizce sürümle çeviri arasında uyuşmazlık olması durumunda İngilizce sürüm esas alınır ve referans olarak kullanmanız gereken sürüm İngilizce sürümdür.

Twitter Reklamları Politikaları

Bu politika, Twitter'ın ücretli reklam ürünleri olan Tweetler, gündemler ve hesaplar için geçerlidir.

Twitter’ın ücretli reklam ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın

Twitter’ın diğer politikaları hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayın.

 

Twitter'daki reklamverenler, içeriklerini Twitter Reklamları kullanarak tanıtmayı tercih ederse hesapları ve içerikleri bir onay sürecine tabi olur. Onay süreci, Twitter Reklamları platformunun kalitesini ve güvenliğini desteklemek için tasarlanmıştır. Bu süreç Twitter'ın, reklamverenlerin twitter.com/adspolicy adresindeki reklam politikalarımıza uyup uymadığını denetlemesine yardımcı olur.

Reklam onay süreci nedir?

Twitter Reklamları, kampanyalarda etkin olmadan önce incelenebilir. Bir hesabın reklam durumu, geçmiş Twitter kullanımı ve diğer gelişen faktörlere göre, otomatik olarak Twitter Reklamları onaya gönderilirler. İnceleme genellikle bir hesabın Twitter'ı nasıl kullandığını, profilini ve herhangi bir etkin veya taslak halindeki reklam kampanyası kapsamındaki içeriğini ve hedeflemesini göz önünde bulundurur.

Reklamlar incelemedeyken ne olabilir?

Sponsorlu Tweet incelemesi

Bir reklamveren, Tweetleri Sponsorlu Tweet kampanyasına dahil etmek için seçerse, bu Tweetler incelemeye gönderilmek üzere işaretlenebilir. İncelemedeki Tweetler eklendikleri kampanyalarda çalışamaz. Bir Tweet, reklam onayı aldıktan sonra hemen tekrar çalışmaya başlar ve yeni kampanyalara eklenebilir. Bir Tweet reklam onayı alamazsa, Twitter Reklamları kampanyalarına eklenemez.

Not: Twitter Reklamları dışındaki bir Tweet, reklam onayı için incelemedeyken bu Tweetle ilgili hiçbir içerik değişmez. Takipçiler, Tweeti, Tweetin tanıtım onayı alıp almamasından bağımsız olarak görürler. Bir reklam hesabının Twitter Hizmet Şartları'nı ihlal ettiğine karar verilmesi durumunda bu hesap, Twitter Reklamları platformundan kaldırılmasının yanı sıra askıya da alınabilir.

Twitter Reklamları Hesap incelemesi

Twitter hesapları, Twitter Reklamları'na kaydolduktan sonra ve reklamın yayınlandığı süre boyunca inceleme için işaretlenebilir. Hesap incelemesi daha önce etkin olan reklam kampanyalarını duraklatır. Ayrıca, hesap incelemedeyken oluşturulan tüm kampanyaları da duraklatır. Bir hesap, reklam onayı aldıktan sonra daha önce etkin olan tüm kampanyalar tekrar çalışmaya başlar. Bir hesap onay alamazsa artık Twitter Reklamları'na katılamaz ve tüm kampanyalar sonlandırılır.

Not: Twitter Reklamları dışındaki bir hesap, reklam onayı için incelemedeyken bu hesapla ilgili hiçbir içerik değişmez. Bir reklam hesabının Twitter Hizmet Şartları'nı ihlal ettiğine karar verilmesi durumunda bu hesap, Twitter Reklamları platformundan kaldırılmasının yanı sıra askıya da alınabilir.

İlgili kaynaklar

Bu sayfada yer alan içerik hakkında sorularınız veya geri bildiriminiz mi var?

Hesabı veya Tweetleri inceleme altındaki bir reklamverenseniz ve durumunuzu kontrol etmek ya da hızlandırılmış inceleme talebinde bulunmak istiyorsanız lütfen ads.twitter.com adresinden giriş yapın ve reklamlar kontrol panelinin sağ üst köşesindeki Yardım? butonunu kullanarak destek raporu gönderin.

Reklamları engellemek veya gizlemek hakkında daha fazla bilgi edinmek için “Twitter Reklamlarını Bildirme” konulu bu makaleyi okuyun. Bu politikaları ihlal ediyor olabilecek bir reklamı bildirmek için Reklam bildir formunu kullanın.

 Twitter Reklamları Politikası'nı, Twitter Kuralları'nı ve Hizmet Şartlarımızı kullanarak, bildirilen ihlalleri inceler ve gerekeni yaparız.

Twitter'da reklam yayınlamayı düşünüyor ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız lütfen business.twitter.com adresini ziyaret edin.