Yetkisiz bilet satışları

Bu sayfanın sağ alt köşesinden bir dil seçerek bu makalenin mevcut çevirilerini görüntüleyebilirsiniz. Kolaylık sağlamak üzere sunulan çeviriler, politikalarımızın içeriğini değiştirme amacını taşımamaktadır. İngilizce sürüm ile çeviri arasında uyuşmazlık olması durumunda İngilizce sürüm esas alınır ve referans olarak kullanmanız gereken sürüm İngilizce sürümdür.

Bu politika, Tweetlerden, gündemlerden ve hesaplardan oluşan Twitter'ın ücretli reklam ürünlerini kapsar.

Twitter’ın ücretli reklam ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın

Twitter’ın diğer politikaları hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Politika nedir?

Twitter, yetkisiz bilet satışlarının tanıtımını global olarak yasaklar.

Hangi ürün ve hizmetler bu politikaya tabidir?

Bu politika aşağıdakiler için geçerlidir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • Sahte bilet satışı
  • Ön yetki almadan bilet satışı veya ikinci elden satışı

Bu politika ülkeden ülkeye nasıl farklılık gösteriyor?

Bu politika tüm ülkelerdeki Twitter Reklamları için geçerlidir.

Reklamverenlerin bu politika hakkında bilmesi gerekenler nelerdir?

Sahte bilet tanıtımı yapıp yapmadığınızdan veya bunları satma iznine sahip olup olmadığınızdan emin değilseniz lütfen etkinlik organizatörleri veya ev sahipleriyle iletişim kurun.

Yönergelerimizi inceleyerek markanız ve işletmenizle ilgili gereklilikleri anladığınızdan emin olun. Twitter'da tanıtımını yaptığınız tüm içeriklerin sorumluluğu size aittir. Reklamlarla ilgili geçerli yasa ve yönetmeliklere uyulması da bu kapsamda değerlendirilir.

Bu politikayla ilgili diğer Twitter kaynakları nelerdir?

 

Bu sayfada yer alan içerik hakkında sorularınız veya geri bildiriminiz mi var?

Hesabı veya Tweetleri inceleme altında olan bir reklamverenseniz ve durumunuzu kontrol etmek veya hızlandırılmış inceleme talebinde bulunmak istiyorsanız lütfen ads.twitter.com adresinden giriş yapın ve reklamlar kontrol panelinin sağ üst köşesindeki Yardım? butonunu kullanarak destek raporu gönderin.

Reklamları engellemek veya gizlemek hakkında daha fazla bilgi edinmek için “Twitter Reklamlarını Bildirme” konulu bu makaleyi okuyun. Bu politikaları ihlal ediyor olabilecek bir reklamı bildirmek için Reklam Bildir formunu kullanın.

 Twitter Reklamları Politikası'nı, Twitter Kuralları'nı ve Hizmet Şartlarımızı kullanarak, bildirilen ihlalleri inceler ve gerekeni yaparız.

Twitter'da reklam yayınlamayı düşünüyor ve daha fazla bilgi almak istiyorsanız, lütfen business.twitter.com adresini ziyaret edin.

Başlamaya hazır mısınız?