Help Center

Ofte stillede spørgsmål om Twitter

Sorry, this article isn't available in your language

Denne side indeholder en liste over ofte stillede spørgsmål om brugen af Twitter. Hvis du leder efter oplysninger, der ikke står på denne liste, skal du bruge rullemenuen ovenfor til at skifte til et andet sprog og se mere tilgængeligt indhold.

Jeg kan ikke logge på min konto. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har mistet adgangen til din konto, kan du anmode om en nulstilling af adgangskoden her. Hvis du har en mobil enhed tilsluttet din enhed, kan du også få tilsendt en nulstilling af adgangskoden via SMS eller via en af vores officielle mobil-apps.

Jeg har lige tilmeldt mig og har problemer med at bekræfte min e-mail-adresse. Hvorfor?

Det er meget vigtigt, at du bekræfter den e-mail-adresse, du tilmelder dig med. Hvis du ikke har en bekræftet e-mail-adresse, kan Twitter ikke sende dig e-mail-opdateringer, herunder oplysninger om nulstilling af adgangskode, hvis du har glemt dine loginoplysninger.

Hvis du har tilmeldt dig og ikke har modtaget en bekræftelses-e-mail, skal du:

• tjekke din mappe med uønsket post eller dit spamfilter.
  • sørge for, at din e-mailadresse er indtastet korrekt under dine kontoindstillinger.
  • prøve at sende e-mailen igen ved logge på og klikke på linket Send bekræftelse igen i det gule banner øverst på din Twitter-forside.
  • prøve at knytte en anden e-mail-adresse til din Twitter-konto. E-mail-levering til store domæner (som Gmail, Yahoo og Hotmail) er mere konsekvent.

Hvordan administrerer jeg min Twitter-profil?

Du kan tilpasse din profil ved at vælge unikke profil- og sidehovedbilleder, ved at fastgøre et tweet og ved at tilføje et navn, en bio, en placering, et websted og temafarver, som andre brugere ser når de besøger din profilside.

Du kan få adgang til alle dine profiloplysninger fra din profilside (se efter knappen Rediger profil). Har du problemer med at uploade et profilbillede? Sørg for, at billedstørrelsen er inden for størrelsesgrænsen (profilbillede: 400x400 pixels, sidehovedbillede: 1500x500 pixels), og at filtypen er understøttet (JPG, GIF, PNG).

Bemærk: Vi understøtter ikke upload af animerede GIF-filer til profil- eller sidehovedbilleder.

Hvad er direkte beskeder, og hvordan sender og modtager jeg dem?

En direkte besked (DB) er en privat besked, som sendes via Twitter til en af dine følgere. Du kan kun sende en direkte besked til en bruger, som følger dig, og du kan kun modtage direkte beskeder fra brugere, som du følger. Du kan få adgang til dine direkte beskeder ved at klikke på Beskeder fra øverste navigationslinje. Du kan slette en DM ved at holde musen hen over den besked, du vil slette, og klikke på det papirkurvikon, der vises.

Hvad er hashtags?

Et hashtag er et ord eller en sætning med symbolet # umiddelbart foran. Når du klikker på et hashtag, vises andre tweets, der indeholder det samme nøgleord eller emne. Hvis du tilføjer hashtag-symbolet før et relevant nøgleord eller en sætning (uden mellemrum) i dit tweet, kategoriseres tweetet, og det vises nemmere i Twitter Søg. Hvis du klikker på et ord med hashtag i en besked, får du vist alle andre tweets, som er markeret med dette nøgleord. Hvis du tweeter med et hashtag, og dine tweets er offentlige, kan enhver der søger efter det pågældende hashtag, finde dit tweet.

Hvad er forskellen på offentlige og beskyttede tweets?

Når du tilmelder dig Twitter, har du mulighed for at lade dine tweets være offentlige (standardkontoindstillingen) eller beskytte dine tweets. Konti med beskyttede tweets kræver manuel godkendelse af hver eneste person, som må se den pågældende kontos tweets. Offentlige tweets er synlige for alle, uanset om de har en Twitter-konto eller ej. Hvis du vi styre, hvem der ser dine opdateringer, kan du vælge at beskytte dine tweets. Du kan altid skifte mening og gøre dem offentlige på et senere tidspunkt.

Hvad er en verificeret konto, og hvordan identificerer jeg en officielt verificeret konto?

Enhver konto, der har et blåt verificeret badge på sin Twitter-profil, er en verificeret konto. Twitter verificerer løbende proaktivt konti for at gøre det nemmere for brugerne at finde dem, de leder efter. Vi koncentrerer os om brugere, som der søges ofte efter, f.eks. inden for musik, skuespil, mode, regering, politik, religion, journalistik, medier, reklame, erhvervslivet og andre væsentlige interesseområder. Vi verificerer forretningspartnere fra tid til anden og enkeltpersoner, som har stor risiko for at blive efterlignet. Vi accepterer ikke verifikationsanmodninger fra den almindelige offentlighed.

Sådan identificerer du en officielt verificeret konto:

• Verificeret-badget vises på en brugers profilside ved siden af deres profilbillede.
  • Hvis verificeret-badget vises andre steder på en brugers profilside (som f.eks. i profilbilledet eller som en del af billedet i sidehovedet), er det ikke en verificeret konto.

Verificeret-badget må ikke bruges, medmindre det er leveret af Twitter. Konti, der bruger et badge som en del af profilbilleder, baggrundsbilleder eller på nogen måde indebærer falsk verifikation, vil blive lukket permanent.

Hvordan får jeg adgang til Twitter på min mobile enhed?

Du kan bruge Twitter på forskellige måder på din mobile enhed:

• Hvis du bruger en smartphone eller tablet, kan du downloade en af vores officielle apps på https://about.twitter.com/download
  • Hvis du ikke bruger en smartphone, skal du bare dirigere din telefons browser til mobile.twitter.com.
  • Du kan også bruge Twitter via SMS. Vi understøtter i øjeblikket tovejs-tweets (afsendelse og modtagelse) via SMS via korte koder, som er anført på vores side med understøttede operatører. For at komme i gang skal du sende ordet START eller TILMELDING til din mobiloperatørs Twitter-tjenestenummer (eller logge ind på twitter.com på internettet og føje dit mobilnummer til din konto under dine mobilindstillinger). Hvis dit land og din operatør ikke er anført med et tjenestenummer, kan du bruge et af følgende envejstjenestenumre til at sende beskeder udelukkende til Twitter. Du vil ikke kunne modtage tweets på din telefon via denne kanal.

STORBRITANNIEN: +447624800379
TYSKLAND: +491724403473

Bemærk: Abonnenter kan blive pålagt internationale beskedgebyrer ved at bruge disse koder.